Novi Sad
02.03.2012.
09:18 > 12:33
Rekonstrukcija nasipa koji štiti Novi Sad od poplava bliži se kraju, pa bi vojvođanska prestonica na proleće trebalo da bude sigurna u slučaju visokog vodostaja.
  • NS

    02.03.2012 13:11
    Ajaoj!
    Pa ovi iz SNS su neunistivi. Sada im ni odbrana od poplava ne treba. Pa naravno, jer su oni gori i od kuge i poplave i bilo koje druge bolesti ili elementarne katastrofe zajedno...
    Znam da moraju aktivisti da pisu negativne komentare, ali dajte bar malo razuma na ovakve vesti. Ups, i ja trazim tu razum - izvinjavam se...
  • Pezos

    02.03.2012 12:12
    Novi Sad bezbedan grad
    Jel to na tu foru :) Gaze nas, tuku nas, kradu nas,lome i kidaju po gradu ali smo mi i dalje "bezbedan grad". I redovno plačamo kamere.

    Ups ja se zanesoh pa ja nisam u Novom Sadu već u Sremu. Al nema veze mi smo predodređeni za spas Novog Sada, nama ne trebaju bedimi i zaštita. Petrovaradinska tvrđava je u Novom Sadu samo za vreme Exita i u glupim kvizovima gde se postavi pitanje u kom je gradu ta tvrđava.

    Novosađani budite spokojni sigurni ste do prve poplave a onda će ih iznenaditi vodostaj :)
  • Spolja galad

    02.03.2012 10:54
    Iznutra Jadac
    A gde su ovi radovi tj na kom keju jer na ovom gde ja zivim isti taj naspi upada i tone!
    Dzabe pavlcicu sto je natako i Uzaira i tartan itd kad donji deo tog napisa je sam u rupama i propao!
  • ossa

    02.03.2012 10:06
    Podsetnik
    Samo da naglasim da su zaboravili da se nasip na "ribarcu" kod špica skroz raspao. A ni kod plaže za gejeve i nudiste nije u boljem stanju. Treba i to da se odradi ali su izgleda neinformisani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna